Resman AS

Byggherre: Resman AS
Status: Ferdigstilt 2012

Hus arkitekter ble valgt for interiørprosjekteringen av RESMAN AS nye kontorlokaler ut fra at vi hadde tydelig evne til å tenke utenfor boksen. Dette er en viktig verdi for bedriften. RESMAN er en innovativ bedrift innenfor produksjonsteknologi for oljebransjen. De hadde vokst ut av lokaler på Lade i Trondheim og flyttet våren 2012 inn i nye lokaler på Grillstad Marina.

Prosjektet kjennetegnes av modige farger, frisk og sprek innredning. Den røde fargen var i fokus i all profilering og i møbler som skulle gjenbrukes. Lokalet er satt opp med en raus ankomstsone og svært effektiv arbeidsplassorganisering i 3 mindre landskap.

Det mest spesielle og kanskje også mest populære er det runde rommet. Utformingen av dette er inspirert av bedriftens egen teknologi hvor vertikale akrylstaver i miniatyr er essensielt. De smale glassveggene er levert av standard systemvegg leverandør uten stor ekstra kostnad. De er foliert på utsiden slik at innsiden blir skriveflater. Vi har fulgt Resman gjennom 2 byggeperioder.