Rådhuset Stjørdal

Byggherre: Stjørdal Kommune

Prosjekttype: Kontorlokale

Adresse: Kjøpmannsgata 9, 7501 Stjørdal

Omfang: 600m²

Status: Ferdigstilt 2013

Referanseperson: Kari Øfsti

Interiørprosjektering av kontorlokaler i Rådhuset i Stjørdal for Rådmannen og hans stab, samt formannskapssalen og møterom for barnevern.

Ombygging av eksisterende lokaler, hvor stikkord var lyst interiør og godt å jobbe. Et grep i ombyggingen var å gjøre alle kontorene noe mindre, slik at midtkorridoren ble større. Dette gjorde at korridorene ble en mer åpen og sosial sone, samt at hele lokalet ble lyst og luftig. Mørke systemvegger i tre profiler med noen glassfelt ble byttet ut med store glassfelt med hvite profiler, nye hvite pulter med innslag av eik i oppbevaring, nye lysegrå gulv og spennende lamper. Farger som er brukt er grått og blått i rolige møterom, sammen med gult og oransje i midtkorridor for å gi mer energi. Enkle grep som gav en stor forandring.

Vi har også tegnet samme areal i etasjen under for to andre seksjoner. Det foreslås samme grep om korridor og kontorer som i etasjen over der det er mulig. Mer fokus på kontorlandskap, og kreative sosiale soner. Det skal være enkelt å møte hverandre og gå fra sted til sted.